Over Lenneke

Lenneke werkt sinds 2004 als advocaat bouwrecht. Zij adviseert en procedeert met veel plezier over complexe thema’s zoals bouwtijdvertraging, de afrekening van het werk en gebreken. De combinatie van juridica en techniek daagt haar uit. Haar klanten bestaan voornamelijk uit grote en middelgrote bouwbedrijven, installatiebedrijven en diverse gerenommeerde producenten van bouwmaterialen.

Lenneke levert graag een positieve bijdrage aan de onderneming van de klant en aan het bouwproject. Hierbij stelt Lenneke persoonlijk contact en verbinding met de klant voorop. Verbinding leidt tot meerwaarde voor de samenwerking en draagt bij aan het behalen van het beste resultaat.

Naast de dagelijkse advies- en procespraktijk heeft Lenneke wetenschappelijke belangstelling wat zich uit in publicaties in diverse vakbladen en het doceren voor onder andere het Instituut voor Bouwrecht.

Recente publicaties van Lenneke

Verzuim in de bouw: het blijft opletten, Tijdschrift voor Bouwrecht, december 2022

Bekijk publicatie

Waarschuwingsplicht bij meerwerk, annotatie bij Hoge Raad 1 juli 2022, Tijdschrift voor Bouwrecht, augustus 2022

Bekijk publicatie

Reikwijdte coördinatieverplichting bij (neven)aanneming, annotatie bij Rechtbank Den Haag 10 maart 2021, Tijdschrift voor Bouwrecht, oktober 2021

Bekijk publicatie
Bekijk alle publicaties