Over Lenneke

Lenneke werkt sinds 2004 als advocaat bouwrecht. Zij adviseert en procedeert met veel plezier over complexe thema’s zoals bouwtijdvertraging, de afrekening van het werk en gebreken. De combinatie van juridica en techniek daagt haar uit. Haar klanten bestaan voornamelijk uit grote en middelgrote bouwbedrijven, installatiebedrijven en diverse gerenommeerde producenten van bouwmaterialen.

Lenneke levert graag een positieve bijdrage aan de onderneming van de klant en aan het bouwproject. Hierbij stelt Lenneke persoonlijk contact en verbinding met de klant voorop. Verbinding leidt tot meerwaarde voor de samenwerking en draagt bij aan het behalen van het beste resultaat.

Naast de dagelijkse advies- en procespraktijk heeft Lenneke wetenschappelijke belangstelling wat zich uit in publicaties in diverse vakbladen en het doceren voor onder andere het Instituut voor Bouwrecht.

Recente publicaties van Lenneke

Waarschuwingsplicht kostenverhogende omstandigheden, annotatie bij Hof Arnhem Leeuwarden 28 april 2020, Tijdschrift voor Bouwrecht, september 2021

Bekijk publicatie

Zet onder de Wkb altijd alles op schrift, steilDAK, februari 2021

Bekijk publicatie

Wie niet behoedt, bloedt, GWW magazine, december 2020

Bekijk publicatie
Bekijk alle publicaties