Skip to main content

Disclaimer

 

Op deze website verstrekt Construct Advocaten algemene informatie over Construct Advocaten en/of juridische onderwerpen of andere onderwerpen. De verstrekte informatie is van algemene aard en kan niet worden aangemerkt als beroepsmatig advies in een concrete situatie. Voor professionele juridische bijstand kunt u uiteraard contact opnemen met de advocaten van Construct Advocaten.

Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kan voor de juistheid en volledigheid daarvan niet worden ingestaan.

Construct Advocaten aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de onjuistheid en/of onvolledigheid van de aangeboden informatie.

De inhoud van websites die door middel van een link zijn verbonden aan de website van Construct Advocaten is niet door Construct Advocaten gecontroleerd, zijn enkel ter informatie van de bezoeker opgenomen. Construct Advocaten heeft geen controle over deze inhoud. Construct Advocaten accepteert dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van dergelijke aan de website van Construct Advocaten gelinkte websites.